Szabadkai Egészségügyi Középiskola

Az Egészségügyi Középiskola 1958-ban kezdte meg működését. Alapvető feladata  volt az egészségügyi nővérek képzése  az egészségügyi és szociális intézmények, valamint a védőnői szolgálat számára.

Iskolanap

Az Orvostudományi Iskola Napja május 12-e, az Ápolók Nemzetközi Napja, amelyet Florence Nightingale születésnapján ünnepelnek, aki egész életében küzdött szakmájának előmeneteléért és a nők jogaiért. Elkötelezett munkája, haladó ötletei és elkötelezettsége miatt őt tartják a modern ápolás megalkotójának.

Nyelvek tanítása

Az Egészségügyi Szakközépiskolában három nyelven folyik az óra: szerbül, magyarul és horvátul. 2022-23-as tanév. Iskolánkban 12 osztály jár szerb, 8 magyar és 4 horvát tanórára. A világ nyelveit nagyon fontos tudni és beszélni, de még fontosabb, hogy az első szomszédok nyelvét beszélje.

Oktatási alapok

A megértésnek és a hosszú távú együttműködésnek köszönhetően az Egészségügyi Szakközépiskola gyakorlati foglalkozásokat, gyakorlatokat és blokkfoglalkozásokat tart az oktatási bázisokon:

Szabadkai Általános Kórház
Szabadkai Egészségház
Szabadkai Gyógyszertár Benu
Gyógyszertár Galen Farm

Legfrissebb hírek

Német nyelvű verseny

Повратак на све вести Német nyelvű verseny Az országos szintű németversenyre egész Szerbia területéről mintegy

január 12, 2023

Szemle a szavalókról horvát nyelven

Повратак на све вести Szemle a szavalókról horvát nyelven A két évvel ezelőttitől eltérően, idén

december 10, 2022
oktatási profilok

Szeretnél beiratkozni iskolánkba?

Jó helyen jársz! Ha szeretne beiratkozni iskolánkba, itt megtekintheti az Önnek legmegfelelőbb oktatási profilokat.

0
Diákok
0
Tanárok
2022 .
Elkezdett dolgozni
0
Tavaly végzett
Vesna bojanic

FELHÍVÁS!

Alakítsuk együtt a honlap arculatát!! Az Egészségügyi Középiskola arra kér minden diákot, volt diákot, szülőt, barátot, kollégát… legyen aktív résztvevője az iskolai események megörökítésének. Ha van egy jó fotója, érdekes története, megjegyzése, javaslata, és az a Szabadkai Egészségügyi Középiskolával kapcsolatos, küldjön e-mailt a vesna.bojanic@medicinkasu.edu.rs címre.